Het interieur van uw auto laten reinigen op úw locatie

Een vuil auto-interieur geeft onrust. Verpest uw rijplezier. Maar zelf schoonmaken van binnen? Dat kost u te veel tijd. En heeft niet het resultaat dat u zo graag wilt: een interieur als nieuw.

Daarom wilt u de het interieur van uw auto laten reinigen. Zodat het (weer) is alsof u voor het eerst in uw auto rijdt. Dát gevoel. Dat bezorgen we u. Letterlijk, want:

Wij komen bij u aan huis. Of op een andere locatie die u zelf kiest. Het kost u dus geen enkele moeite.

auto interieur reinigen peak perfection

Interesse? Kom in contact

Dieptereiniging – Professioneel & Grondig

U zoekt ons niet voor niets; u wilt uw auto-interieur professioneel en grondig laten schoonmaken. Beter dan u het zelf ooit zou kunnen. Daarom zoekt u immers een professional.

Welnu:

Van ons krijgt u niets anders dan een dieptereiniging: als wij beweren dat uw auto van binnen ‘als nieuw’ aanvoelt, dan bedoelen wij ook ‘als nieuw’. Dat is een garantie:

Bent u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden? Hebben we onverhoopt iets over het hoofd gezien? Dan komen we kosteloos terug. En maken ons werk alsnog af.

“Prachtig geworden. #tevreden!!” – Jenny Boorsma

 autobekleding laten reinigen

 auto interieur leder reinigen

 Interieur reinigen auto

Voor wie?

Onze interieurreiniging is voor u als u geniet van een schone auto. En als u daarin best wat wil investeren, maar niet uw eigen tijd of moeite.

Herkent u zich in deze omschrijving? Dan hoeft u ons maar te bellen

En het maakt niet uit om wat voor auto het gaat:

Nieuw?

Het ultieme rijgenot is in een nieuwe auto met brandschoon interieur. Wat nu als u die ervaring keer op keer kunt herhalen…?

Gebruikt?

Uw gebruikte/tweedehands auto een fikse upgrade geven dankzij een dieptereiniging van het interieur. Alsof u een nieuwe auto rijdt!

Oldtimer?

Voor oldtimers is niet altijd even goed gezorgd. Geen nood: na een zorgvuldige interieurreiniging is daar niets meer van te zien.

Wat voor auto u ook rijdt, wij hebben de kennis en tools om ‘m de behandeling te geven die hij verdient. Herhaalt u de reiniging regelmatig? Dan houdt u uw auto-interieur in optimale staat.

“Wat ben ik ontzettend blij met mijn schone auto. Alsof hij net nieuw gekocht is.” – Ciska Engelman

Oók voor verwijdering van nare luchtjes               

Bijvoorbeeld door:

 • (Sigaretten)rooklucht/nicotine
 • Overgeven
 • Schimmel
 • Geknoei van eten en drinken

Na een grondige behandeling ruikt uw auto weer schoon en fris.

Waarom kiest u voor Peak Perfection?

 • Reiniging op uw locatie
  Voor de deur of elders: u kiest.
 • Aandachtige reiniging met de hand
  Alles gebeurt met 100% menselijke aandacht.
 • Beste prijs/kwaliteit-verhouding
  Betaalbaar en altijd uitgevoerd door een specialist.

En dan nog kort iets over uw reinigingsprofessional:

 peak perfection auto detailing

blankblankblankblank

Jason Den Hollander, uit ‘het land van de auto detailing’

Jason Den Hollander is Amerikaan (al klinkt zijn naam aangenaam vertrouwd). De Verenigde Staten is hét land van de auto detailing. Daar haalde Jason zijn certificaten voor dit vak.

In Nederland is het nog niet heel gewoon om je auto op regelmatig te laten ‘vertroetelen’. Over de Atlantische Oceaan wél. Daar is de kennis en expertise op dit vlak dan ook immens.

Jason leerde het vak bij bedrijf The Detail Doctor, een car detailer die de auto’s van veel ‘celebrities’ onderhoudt. Zo detailde Jason bijvoorbeeld de auto van niemand minder dan Bruce Springsteen.

“Jason is zeer professioneel en levert echt vakwerk. Dat doet hij op locatie maar hij heeft werkelijk álles bij zich. Heel blij met het interieur van onze tweedehands Lexus, het is weer als nieuw!” – Rudy Kiewitt

Prijs voor uw auto-interieur laten reinigen

Uw auto-interieur laten reinigen is betaalbaarder dan u denkt. En vergeet vooral niet uw bespaarde moeite van de prijs af te trekken, aangezien wij naar u toe komen en u zelf niets hoeft te doen.

Kies een van onze pakketten hieronder en maak een afspraak. Hoe eerder u belt, hoe eerder we u kunnen inplannen!

Weet u niet precies welk pakket bij uw situatie past? Stuur ons dan gerust een bericht of bel. Dan voorzien we u van eerlijk advies.

(Prijzen zijn exclusief €0,29 cent per kilometer en btw.)

TIP: Onderhoudsplan – Wilt u de waarde van uw (nieuwe) auto behouden? Vraag dan naar ons onderhoudsplan. Dan komen we periodiek bij u langs. En houden uw auto in showroom-staat.
Stoomreiniging Interieur
v.a. €49Grootte auto: 2deurs - €49 / 4deurs - €59 / 5deurs - €69
 • Stoomreiniging dashboard, console & deurpanelen
 • Bekleding stoomreinigen
 • Interieur stofzuigen
 • Ramen binnenkant
 • Prijs exclusief BTW
Diepreiniging Interieur
v.a. €79Grootte auto: 2deurs - €79 / 4deurs - €89 / 5deurs - €99
 • Gehele interieur reinigen dmv stoom
 • Vlekken verwijderen in bekleding dmv extractor
 • Moeilijk bereikbare plekken reinigen
 • Interieur stofzuigen
 • Reiniging opbergvakken (indien leeg)
 • Diep reinigen/conditioneren leder
 • Matten stoomreinigen
 • Ramen binnenkant
 • Prijs exclusief BTW
Volledige Interieur Detail
v.a. €149Grootte auto: 2deurs - €149 / 4deurs - €159 / 5deurs - €169
 • Gehele interieur reinigen dmv stoom
 • Reinigen hemelbekleding
 • Vlekken verwijderen in bekleding dmv extractor
 • Moeilijk bereikbare plekken reinigen
 • Kunststof, vinyl en rubber diep reiniging
 • Interieur stofzuigen
 • Reiniging opbergvakken (indien leeg)
 • Diep reinigen/conditioneren leder
 • Luchtkanalen behandeling
 • Reiniging tot in alle details
 • Tapijt reinigen dmv stoom
 • Matten stoomreinigen
 • Ramen binnenkant
 • Prijs exclusief BTW

Onze klanten over onze diensten 

Top service verleent op mijn auto. Ik wilde het interieur gereinigd hebben net voor de verkoop. Jason geeft goed advies en levert een super net eindresultaat af. Erg tevreden. Professioneel bedrijf.
Jarvin Meijs
Jarvin Meijs
11:39 15 Aug 22
Top service! Klantvriendelijk en legt goed uit wat hij gaat doen. Ook legt hij wat uit over de bekleding en hoe je deze het beste kan onderhouden. Als ik weer een auto heb die gereinigd moet worden kom ik absoluut weer hier!
Maaike de Zwart
Maaike de Zwart
08:22 04 Aug 22
Werkelijk geweldig vakwerk! Ik had er een hard hoofd in door de heftige bananenvlekken in de bekleding, maar alles is eruit en de auto lijkt van binnen weer als nieuw. Daarnaast keurig op tijd en zeer klantvriendelijk. Geld dubbel en dwars waard!
Lyon Veldhuizen
Lyon Veldhuizen
08:40 27 May 22
Super service, echt waar voor je geld een echte aanrader. Aangename vent die weet wat hij doet!
Pim Lans
Pim Lans
17:45 16 Apr 22
2e hands auto van binnen laten reinigen, ziet er weer uit als nieuw! Veel hondenharen op de bekleding en vlekken zijn er allemaal uit. Absoluut aan te raden!
tim van Altena
tim van Altena
17:40 09 Apr 22
Jason heeft onze auto helemaal tot in de puntjes gereinigd na een medisch voorval in de auto. Hij luisterde goed naar onze wensen en de auto is weer spik en span!
B. PB
B. PB
12:51 27 Feb 22
Hier ook door reviews op het internet besloten om een afspraak te maken bij Peak Perfection. Oog voor detail, ervaring en service is werkelijk uitstekend en niet gelogen zoals ook te lezen valt uit vele reviews over dit bedrijf. Wij hebben een motor laten reinigen die tot in de puntjes aangepakt is. Zeker voor ons van herhaling vatbaar.
Andy Jin
Andy Jin
09:54 12 Feb 22
Ontzettende sympathieke persoon doet zijn werk bijzonder grondig en netjes een aanrader 👍
Fillie Kraak
Fillie Kraak
19:34 24 Jan 22
Na alle positieve reacties op google gelezen te hebben. Hebben we ze benaderd om onze achterbank te reinigen. Er was een 1,5 liter cola fles lekgeraakt en over onze achterbank gelopen. Hij heeft alles vakkundig gereinigd en vond het niet erg om de ramen aan de binnenkant ook te reinigen. Dit was onze eerste kennismaking met deze vriendelijke jongen, maar zeker niet de laatste keer. Wij gaan hem zeker nog een keer benaderen maar dan voor een totale reiniging.
Katja B
Katja B
19:26 24 Jan 22
Super tevreden mijn auto is weer als nieuwSuper professioneel en stipt op tijd echt een aanrader 👍
Valesca Telkamp
Valesca Telkamp
13:33 28 Dec 21
Snel en prettig e-mail verkeer heen en weer voorafgaand de afspraak.Grootste reinigingspakket genomen, en geen spijt van gehad.Professionele reiniging; grootste hardnekkige vlekken niets meer van terug te zien.Ruikt nu nog beter dan nieuw!Ontzettend tevreden over dit bedrijf, een echte aanrader!
Linda Hardeveld
Linda Hardeveld
11:19 31 Aug 21
De oude laklaag van mijn oldtimer was aan een opknapbeurt toe. Na een uitgebreid onderzoek op internet naar een goede , betrouwbare dienstverlener in auto detailing kwam ik bij Peak Perfection uit. Voordeel van de serviceverlening van Peak Perfection is dat ze op locatie komen, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit. Peak Perfection was keurig op tijd en het werk dat ze afleveren is zonder meer perfect te noemen. Mijn auto ziet er weer picobello uit!
Ferencz van Weert
Ferencz van Weert
08:42 23 Mar 21
Good business! Jason works very neatly and is correct. My car had been well used since the purchase in 2008 (landfill transport, holidays and a growing up son who is now almost six). The interior could use a facelift and Jason more than lived up to that! The car is as good as new on the inside. Soon also request an exterior turn .. 🙂
Dirk Ganzinga
Dirk Ganzinga
06:26 23 Mar 21
Goed bedrijf! Jason werkt uitermate netjes en is correct. Mijn auto was sinds de aankoop in 2008 goed gebruikt (vervoer van stortafval, vakanties en een opgroeiend zoontje die nu bijna zes is). Het interieur kon wel een opknapbeurtje gebruiken en dat heeft Jason meer dan waar gemaakt! De auto is van binnen zo goed als netter dan nieuw. Binnenkort ook maar eens een exterieur beurt aanvragen.. 🙂
Deimos000
Deimos000
12:25 13 Mar 21
Erg goed werk! Na behandeling door Peak Pefection is de auto weer echt als nieuw. Draagt bij aan mijn auto beleving en geeft plezier aan mijn autorit,
J. v.d.V
J. v.d.V
11:56 27 Feb 21
Geweldig bedrijf! Krijgen het onmogelijke toch voor elkaar.... Zijn ook zeer flexibel en aardige jongens.
Petra van de Kemp
Petra van de Kemp
12:41 01 Feb 21
Interieur helemaal laten reinigen. Auto voelt super schoon, hygiënisch en fris!
Kresna Soerjadi
Kresna Soerjadi
20:59 27 Jan 21
Onze auto is nog nooit zo schoon geweest en dit was nog maar een gedeeltelijke reiniging. We plannen snel een vervolgafspraak voor de rest!
Yvette van der Plas
Yvette van der Plas
21:04 25 Nov 20
Afgelopen Februari mijn motor laten reinigen.Nu wederom laten reinigen voordat de motor in de stalling gaat. Top werk Jason!
David Oei
David Oei
18:14 17 Nov 20
3 jaar alleen de buitenkant gewassen! De binnenkant was echt toe aan een grote beurt. Jason heeft dit zeer netjes gedaan. Binnenkant van de auto weer als nieuw. Aanrader!
Tibor Korozsi
Tibor Korozsi
11:04 26 Oct 20
Boven verwachting, auto ziet er weer als nieuw uit, vakman. Aanrader!!
Evert-Jan Van Veldhuisen
Evert-Jan Van Veldhuisen
09:16 19 Oct 20
Snel afspraak kunnen maken. Alle vlekken uit lichte autostoelen verwijderd. Nette prijs
Familie Bos
Familie Bos
18:22 17 Aug 20
Als je van een auto die lijkt op een varkensstal een zo goed als nieuwe wagen kan maken ben je echt goed! Top bedrijf top service echt goede kwaliteit!
Bruce Buyserd
Bruce Buyserd
12:19 20 Jul 20
Jason is vandaag bij mij geweest voor het poetsen van mijn harley fatbob. Hij was keurig op tijd en na een kop koffie begonnen aan de motor. Jason is heel professioneel en heeft echt liefde voor het vak dat zie je gelijk vanaf het moment dat hij begint. Ook is hij niet te beroerd om te vertellen hoe hij het doet en geeft tips voor het onderhouden van de motor. Van zijn diensten ga ik ook heel zeker nog een keer gebruik maken. Bedankt voor het eindresultaat en je expertise.!
Dennis Hermans
Dennis Hermans
17:50 16 Jun 20
Super service en zo fijn om zo’n aardige persoon voor deze klus te vinden!
Juke van Beuningen
Juke van Beuningen
20:09 20 May 20
Ik kocht een 20 jaar oude Saab met lichte bekleding. Helemaal verliefd op mijn mooie auto, maar oh wat zag die bekleding er vies uit. Jason en zijn 'volledige interieur detail' er op los gelaten, en wauw! Wát een verschil met hoe het was, echt onvoorstelbaar. En het ruikt ook nog een supertje fris, heerlijk!Jason is ook heel eerlijk over welke risico's er zitten aan een bepaalde behandeling. Dat voelt goed.Je auto is in goede handen, dat voel je aan alles.Een vriendelijke vent die ook nog eens super op tijd was. Een totaal pakket dus.
Martine van de Peppel
Martine van de Peppel
08:19 05 May 20
Hij heeft mijn Mustang weer prachtig schoongemaakt. Heel nauwkeurig en attentie voor detail!
Peter Visscher
Peter Visscher
14:06 04 May 20
Voor de tweede keer maken wij gebruik van de diensten van Peak Perfection. En wederom heeft Jason den Hollander perfect werk afgeleverd. Onze auto (10 jaar oud) ziet er weer piekfijn uit!! Prima service, snelle reactie op vragen, zeer professioneel.
Olga van der Zanden
Olga van der Zanden
19:08 19 Apr 20
Uitstekend werk in mijn Golf. Ik raad dit bedrijf echt aan.
WALTER maxime
WALTER maxime
13:12 11 Dec 19
Keurig geholpen. Een vakman. Representatief, stipt en met een prachtige motorfiets als eindresultaat. Ik kan Jason aanbevelen!
Roel Versteeg
Roel Versteeg
12:59 26 Nov 19
Super!
ru ru
ru ru
09:22 11 Sep 19
Onze auto laten detailen door Peak Perfection. Zowel van binnen als van buiten, the hole package. Jason werkt secuur en hard. Stopt echt pas als het helemaal perfect is. Auto was mooier dan nieuw !! Het ideale is dat het allemaal bij de klant thuis gebeurd. Echt een aanrader.
Peter Harleman
Peter Harleman
15:46 10 Jul 19
Uitstekende service, ik had vogelpoep op de motorkap en dat was in de lak gebeten, gelukkig niet te diep maar ik kreeg het er niet uit met klei of Scratch 2.0. Uiteindelijk op een vrijdagavond snel langs een uiterst vriendelijke Jason en erg vlot, perfect geholpen. Er is niets meer te zien.
Vincent Jansen
Vincent Jansen
13:38 07 Jul 19
Hier is iemand die écht met hart en ziel zijn werk uitvoerde. Hij maakt zich er niet vanaf met een Jantje van leiden, alle hoekjes en de rest zijn perfect schoon. Zeker aan te bevelen, fijn dat hij op locatie werkt dus gewoon bij je thuis !
Henk Harder
Henk Harder
05:33 06 Jun 19
Jason, man je lijkt wel een magiër !Wat een resultaat .. ontzettend bedankt
R&w Straub
R&w Straub
08:34 05 Jun 19
Zeer goede kwaliteit voor een prima prijs
sirjaap
sirjaap
19:04 03 Jun 19
Complimenten Jason,Ben super tevreden over het eindresultaat van mijn motor!Zeker een aanrader, en heb al een afspraak gepland voor mijn auto!grtzz Koen
Koen Hazelkamp
Koen Hazelkamp
00:29 01 Jun 19
Vandaag mijn dragster 1100 classic uit 2000 door Jason en zijn broer onderhanden laten nemen. Super tevereden met het glimmende resultaat en de vakmanschap waarmee gewerkt word. Een aanrader voor een ieder die waarde hecht aan een goed gedetailde machine. Nogmaals reuze bedankt . Mvg Rob Smit Swifterbant
Robert.A. Smit
Robert.A. Smit
12:00 24 Apr 19
Bij Jason mijn Peugeot laten polijsten en reinigen. Het was een dof gebakje maar na een intensieve behandeling is het weer een super glimmende auto. Super geleverd werk. Door zijn extreme drang naar perfectie is de auto van binnen en buiten weer in top conditie. 👌🏻
Wilco Kamphuis
Wilco Kamphuis
10:47 06 Apr 19
Gewoon perfect! Jason is erg secuur. Hij doet mijn auto al enige jaren en elke keer weer perfect!
jp
jp
18:45 05 Feb 19
Met 3,5 uur heeft Jason de Basis exterieur en diepreiniging interieur naar volle tevredenheid uitgevoerd! Aardige vent met een goede knowhow!
RUUDSTERT
RUUDSTERT
07:56 02 Feb 19
Jason heeft mijn HD V-rod Muscle aangepakt. Ik ben dik tevreden. Hij is er 6 uur mee bezig geweest, en het resultaat is verbluffend. Jason bedankt
Ferry Nous
Ferry Nous
08:52 29 Dec 18
Vandaag Jason op locatie gehad om mijn Hd Fatboy onderhanden te nemen.Resultaat er staat gewoon een Fatboy die nog meer glimt als dat ik hem nieuw kocht sta er versteld van .Jason bedankt voor het werk wat je aan de motor gedaan hebt.
Jan Jansen
Jan Jansen
15:44 10 Dec 18
Helaas minder goede communicatie. Meerdere keren e-mail contact waarop de laatste mail geen reactie meer is gegeven. Jammer had graag meer informatie willen hebben.
Richard van Zanten
Richard van Zanten
13:26 23 Nov 18
Jason heeft recentelijk de binnenzijde van mijn vier jaar oude auto schoongemaakt. Ik ben hierover zeer tevreden. Het lijkt wel of mijn auto zo (weer) uit de showroom komt! Hartelijk dank Jason.
Wim Henzen
Wim Henzen
17:22 11 Oct 18
Duidelijk een vakman! Dit bedrijf is geen hobbybedrijf, maar absoluut professioneel en vakkundig. Weet precies wat er moet gebeuren om zelfs de gekste vlekken en krassen op de meest vreemde plaatsen te verwijderen; zowel binnen als buiten de auto. Leggen alles uit. En... voor je eigen deur! Klasse dus, en aan te bevelen. Want ook voor de prijs hoef je het niet te laten.
Tim Robbe
Tim Robbe
18:19 03 Sep 18
Jason heeft t interieur van de 530 een hele grondige reiniging gegeven en alles ziet er weer heel strak uit. Het leer is weer de eigen kleur geworden. Lekker fris interieur. Op tijd en alles volgens afspraak. Een aanrader!!
Rolv Elverding
Rolv Elverding
13:19 28 Aug 18
Mijn auto laten behandelen met het uitgebreide pakket.1 woord. ... Perfect
JorD
JorD
08:29 24 Aug 18
Vieze vlekken op je autostoelen en geen zin in watervlekken van sop of stoom? Bel Jason!!! Professionele reiniging op locatie en met plezier. Binnenkant van de auto weer als nieuw. Een echte aanrader.
Sylvia Hasper-Sitton
Sylvia Hasper-Sitton
09:42 10 Aug 18
Cat detailing op z'n best!
Paul van Hengel
Paul van Hengel
21:17 27 Jun 18
Laatst mijn auto laten detailen door Jason. Het resultaat mag er wezen! Mijn auto zag er verbluffend uit! Voor de mensen die twijfelen--> twijfel niet:D Maak een afspraak en je zult er geen spijt van krijgen.
Loco Gringo
Loco Gringo
12:05 12 Jun 18
Mijn auto was ontzettend smerig, maar is weer helemaal als nieuw! Ontzettend vriendelijk en vakkundig geholpen.
Forrien van der Meij
Forrien van der Meij
20:11 30 May 18
Kort geleden een R1200GS gekocht welke bij aflevering niet echt goed schoon gemaakt was (was de prijs ook na). Toevallig las ik in een oude Moto73 hoe Peak Perfection een testmotor van hun weer als nieuw afgeleverd had. Afspraak gemaakt met Jason en na 3 uur werken in de brandende zon was het resultaat een als nieuw blinkende R1200GS.Het werk wat Jason geleverd heeft is de prijs dubbel en dwars waard.Volgend jaar na de winterstop maak ik zeker weer een afspraak om mijn motor te vertroetelen.
Willem van Ravenswaay
Willem van Ravenswaay
16:05 28 May 18
Vandaag (12 mei), het is / was een zonnige zaterdagmiddag, heeft Peak Perfection Jason zijn bedrijfsnaam meer dan waar gemaakt. Het interieur van de auto was "vermoeid" na de vele kilometers, maar door de vakkundige handen van Jason en zijn vakmanschap is deze weer fris en ontdaan van deze vermoeidheid. Perfect gedaan, leuke vent en op zijn Hollands goed geprijsd.
Egon Donia Nota
Egon Donia Nota
16:07 12 May 18
Wij zijn meer dan tevreden over de behandelingen die onze beide motoren zijn ondergaan. Gezien deze echt wel aan een grondige poetsbeurt toe waren hebben we gekozen voor het meest uitgebreide pakket.De aandacht die Jason aan de eerste motor heeft gegeven en het geweldige resultaat heeft ervoor gezorgd dat mijn motor heel snel volgde en laten we alleen Jason komen voor in de toekomst.Nu rijden we weer zonder ons te hoeven schamen op blinkende motoren, een Suzuki Intruder 1500 LC, en een Suzuki Intruder 400. De lak van beide motoren komt nu weer tot zijn recht. Ikzelf wist niet meer hoe mooi hij eigenlijk was. Conclusie is dat wij geen poetsers zijn en blij zijn dat we Jason’s bedrijf hebben gevonden. Tijdens de vele uren poetswerk hebben we Jason voorzien van Brabantse appelflappen want anders gaat hij door zonder pauze. Nogmaals bedankt.
Marjolein Ivits
Marjolein Ivits
05:31 10 May 18
Gebeld voor een afspraak ivm schoonmaken en reinigen van een motorfiets, ik wist niet zo goed wat ik me erbij voor moest stellen. Maar toen hij gereed was na goed 5 uur poetsen zonder eetpauze kon ik ook alleen maar tevreden zijn. Wat een werk verzet deze jonge man. Wij zijn zeer tevreden over het gedane werk en bel hem dan ook zeker voor een volgende klus. Helemaal top.
Rene Smit
Rene Smit
10:10 20 Apr 18
Mijn R1200GS is weer perfect en vakkundig showroom-klaar gemaakt door Jason van Peak Perfection. Jason gaat zeer zorgvuldig te werk met zijn hoogwaardige reinigingstechniek, en gaat pas weg als je 100% tevreden bent. Daarbij houdt hij ook van een gezellig praatje en kan je hem de oren van het hoofd vragen! Dik en dik tevreden!
Vincent van Rooijen
Vincent van Rooijen
11:05 11 Apr 18
Op een zekere dag stapte ik in mijn auto en zag het direct: wat is hier gebeurd? Het interieur van mijn auto was zó schoon, zoals die zelfs bij de koop van mijn auto niet geweest was. Iemand had mij als cadeau en verrassing een Interieur Detail van Peak Perfection gegeven. Jason gaat in zijn werk tot het uiterste. Hij werkt neer netjes, ziet geen detail over het hoofd en is pas tevreden als hij het maximaal haalbare heeft gerealiseerd. Absoluut aan te bevelen!
Ton den Hertog
Ton den Hertog
06:22 10 Apr 18
Prima service en Jason neemt de tijd om goed resultaat te leveren. Mijn BMW R1200GS ziet er na de winter weer uit alsof hij zo uit de showroom komt.
Guido Meijer
Guido Meijer
03:24 10 Apr 18
Vanmorgen was peak perfection weer bij ons.Ik kijk er steeds weer naar uit. Ook nu is de auto weer in perfecte staat.Ik kan hem zeer zeker aanbevelen aan iedere auto liefhebber.Bedankt peak perfection.
Jos Bolsenbroek
Jos Bolsenbroek
10:20 26 Mar 18
Mijn BMW R1200GS grondig poetsen blijft een dingetje voor mij, gelukkig heb ik Peak Perfection gevonden. Vandaag, stipt op de afgesproken tijd reed Jason voor. Met zijn professionele spullen en zijn tomeloze inzet heeft hij mijn motor weer super schoon gepoetst. Volgende keer hoef ik me niet meer suf te piekeren maar maak ik meteen weer een afspraak met Peak Perfection. 👍🏼😎🇳🇱
Rob Rietjens
Rob Rietjens
13:16 16 Mar 18
Net, vriendelijk en heel erg goed voor een acceptabele prijs. Dit zijn de steekwoorden die hier van toepassing zijn.
Hans Pennewaard
Hans Pennewaard
15:26 15 Mar 18
Ik ben heel erg goed geholpen bij peak perfection. Mijn motor ziet er weer prachtig uit, nadat ik dat een tijd had verwaarloosd.Mijn motor (matzwarte Ducati monster 821 dark) was twee jaar lang niet goed schoongemaakt, waarbij ik in de winter doorrijd.Hierdoor kreeg ik zelf de opgebouwde gunk op mijn velgen en achterbrug niet meer schoon. Deze plekken begonnen ook op andere plaatsen te komen en daar kreeg ik ze ook niet goed schoon.Na een snel contact via zijn website belde Jason me terug en vertelde hij aan de telefoon dat hij dit met stoom en de juiste schoonmaakproducten weer goed weet te krijgen, dus hebben we de afspraak gemaakt.Jason ontving me erg vriendelijk, heeft me uitgelegd wat er ging gebeuren en heeft me met een lekkere bak koffie 'geparkeerd' terwijl hij in de kou met de klus begon.Tijdens het werk vertelde hij me wat hij deed en hoe ik het zelf beter kan bijhouden. Ook gaf hij tips wat het handigste is bij mijn specifieke matte zwarte lak en hoe ik de velgen zelf beter kan schoonhouden. Dat laatste vond ik heel prettig, het verplicht me niet om perse terug te komen maar het houdt de motor wel in een betere staat.Die tips werden door mij in ieder geval heel erg gewaardeerd, omdat ik zelf niet goed wist/weet hoe ik de motor schoon kan houden. Mechanisch kan ik me prima redden, maar ik was bang om met te agressieve middelen te werken en daardoor meer kapot te maken dan dat het zou helpen.Ik ga Jason en zijn diensten zeker aanraden, het is het absoluut waard. De motor werd prachtig afgeleverd. Jason heeft 2.5 uur doorgewerkt, en alle plekken zijn schoon en glimmend teruggekomen. Op foto's is een matzwarte motor lastig vast te leggen maar de motor ziet er weer uit als nieuw 🙂
Joris Visscher
Joris Visscher
11:54 13 Mar 18
Uitstekend, op tijd en met hart en ziel aan de klus begonnen. Het resultaat was boven verwachting. Ik zou geen verbeterpunten weten.
mr C.R.N. Monterie
mr C.R.N. Monterie
11:31 08 Mar 18
De mensen van Peak Perfection hebben oog voor detail. Onze auto's en koffiezetapparaten staan weer te glimmen. Gepolisht en wel.
Jaco van Hengel
Jaco van Hengel
14:13 02 Mar 18
Jason maakt als sinds 2015 meerdere auto's en motoren van ons schoon. Absolute topper! Door het maandelijkse abonnement zien de wagens er telkens weer als nieuw uit. Laatst de steenslag laten repareren van een wagen en daarna Peak Perfection langs laten komen; weer een plaatje! Echt een aanrader
Tim K
Tim K
23:15 28 Feb 18

Behandelde interieurs voor en na impressie:

Heeft u vragen?

Laat uw contactgegevens hieronder achter of bel ons op 06-427 572 09. Wij staan u graag vrijblijvend te woord.