Peak Perfection is een auto-detailingsbedrijf dat een eigen plaats inneemt in deze branche.

Eigenaar/ondernemer Jason den Hollander van Peak Perfection heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij topspecialisten in de Verenigde Staten. Hij werkt met de nieuwste en beste technieken bij het detailen van uw auto. Daarnaast vormen precisie, passie en klantgerichtheid het visitekaartje van zijn bedrijf.

Jason den Hollander verzorgt uw auto bij u thuis of op de locatie die u kiest. Veel klanten waarderen deze aanpak en voelen zich dan thuis bij Peak Perfection.

De aankoop van een auto is een forse investering. Hij komt glanzend van de dealer vandaan. Dat wilt u graag zo houden. U wast hem daarom zelf met water en spons of u gaat naar de wasstraat. Wat veel mensen niet weten, is dat de borstels in combinatie met zand en vuil zorgen voor minuscule krassen in de lak. Jason den Hollander: “De wasstraat is in feite een krasstraat.”

Ook heeft autolak veel te verduren door (natuur)elementen zoals zure regen, hagel, steentjes op de weg, vervuiling, strooizout, boomsappen en agressieve stoffen in vogelpoep. De aantasting van de lak die door dit alles ontstaat, vermindert de uitstraling van uw auto.

Jason den Hollander is van alles voorzien om uw auto en lak de beste bescherming te geven tegen al deze elementen. ”Wij gebruiken de beste materialen en technieken om uw auto in nieuwstaat te houden.”

 Bekijk onze website, portfolio en diensten om te zien wat wij voor andere klanten gedaan hebben en ook voor u kunnen doen.